ONZE DIENSTEN

Reguliere rondvaarten

Vaar mee met onze authentieke sloep en geniet van een zorgeloze boottrip door Rotterdam. Tijdens de rondvaarten voorzien onze gepassioneerde schippers u graag van informatie over de cultuurhistorische- en architectonische waarde van de stad Rotterdam. Daarnaast is het mogelijk om een gekoeld drankje naar keuze te kopen aan boord tegen zeer scherpe tarieven.

Tickets voor de reguliere vaarten zijn niet vooraf te reserveren. Tickets zijn verkrijgbaar bij onze opstapplaats aan de Oude Haven. Met deze tickets kunt u een rondvaart maken van ca. 50 minuten. 

Wij varen ieder héél uur af tussen 10.00 en 18.00 (max 12 pers. per vaart)

Sloep reserveren

Wilt u zorgeloos genieten zonder dat u zich beperkt aan een vaste  rondvaartroute? Dan is het bij ons ook mogelijk om de volledige sloep af te huren met kapitein. U mag hierbij zelf de route en het aantal passagiers die meegaan bepalen (max. 12 pers. per vaart). U doet dit samen in overleg met de schipper en hij zal u adviseren over wat mogelijk is binnen een tijdbestek van 50 minuten. Daarnaast is het mogelijk om een gekoeld drankje naar keuze te kopen aan boord tegen zeer scherpe tarieven. 

De boot kan ieder héél uur worden afgehuurd tussen 10.00 en 18.00 op dinsdag t/m vrijdag en tussen 11.00 en 18.00 op zaterdag t/m maandag

U kunt de boot reserveren via het e-mailadres info@rederijrotjeknor.nl

COMBINATIEDEAL - Sloep reserveren + koffie/thee Wikkelboat

Geniet van deze UNIEKE combinatiedeal en ervaar Rotterdam vanaf het water. Met deze combinatiedeal vaart u allereerst mee met onze authentieke sloep en geniet u van een zorgeloze rondvaart door Rotterdam. Tijdens deze rondvaart voorzien onze gepassioneerde schippers u graag van informatie over de cultuurhistorische- en architectonische omgeving van de stad Rotterdam. 

Aan het het einde van de rondvaart zal aangemeerd worden bij de Wikkelboat, waarbij u met uw gezelschap de unieke Wikkelboat kunt bekijken en daarbij uitgebreid kunt genieten van een bakje koffie/thee met een luxe koek. 

De boot kan ieder héél uur worden afgehuurd tussen 10.00 en 13.00. 

U kunt de boot reserveren via het e-mailadres info@rederijrotjeknor.nl 

U bepaalt zelf met hoeveel mensen u gaat varen. De prijs is een all-in prijs voor maximaal 12 personen (€12,50 p.p).

Korting Mariniers Museum

Vaar met ons mee en krijg korting bij het Mariniersmuseum!

Het Mariniersmuseum in Rotterdam is de plek waar je het stoerste onderdeel van de Nederlandse krijgsmacht leert kennen: Het Korps Mariniers. De mariniers zijn onze zeesoldaten, die sinds 1665 vechten op de grens van land en water.

Bijzondere verhalen en beeldmateriaal van over de hele wereld geven een persoonlijke inkijk in het dagelijks leven van de mariniers, terwijl zij zich inzetten voor vrede en veiligheid.

In het museum ervaar je zelf hoe het is om voor even marinier te zijn.

Volwassene vanaf 13 jaar nu voor €6,- i.p.v €7,50

Kind van 4 t/m 12 jaar nu voor €3,50 i.p.v €5,-

Offerte op maat

Heeft u een te gek idee waarbij u onze sloep wilt inzetten (bijv. bedrijfsuitje, trouwerij, studentendagje etc.)? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij denken namelijk graag met u mee over de mogelijkheden. Niets is ons te gek! Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het e-mailadres info@rederijrotjeknor.nl.

LET OP: Wij mogen maximaal met 12 pers. per keer rondvaren.

TripAdvisor reviews - Wat zeggen onze gasten over ons?

    Ben weet niet alleen heel veel over de geschiedenis en gebouwen in Rotterdam te vertellen, maar geeft je ook allerlei leuke tips. Super mooie sloep, fijn gezelschap.

  thumb Passenger85476
  5/12/2018

    Als je wil genieten van Rotterdam vanop het water, is dit echt een aanrader. Gezellige boottrip vertrekkend vanuit de oude haven... gewoon doen ...

  thumb Steve B
  4/20/2018

    

  sylfe
  4/20/2018
Close Menu